Dutch (nl-NL)
Dutch (nl-NL)

GUESTHOUSE ESCAPE XXL

Guesthouse Escape XXL is een spannend en unieke escapegame ontworpen voor grotere groepen vanaf 14 personen. Hier zijn de details van dit opwindende avontuur:

 
• Aantal Spelers: Dit spel is ideaal voor groepen van 14 tot 34 personen. Je vrienden, collega's of familie worden verdeeld in teams van 3 à 4 personen.
 
• Doel: Het doel van Guesthouse Escapegame XXL is om zoveel mogelijk mini escaperooms binnen 90 minuten tot een goed einde te brengen. De teams strijden tegen elkaar om te zien welk team de meeste mini-escaperooms kan oplossen.
 
• Spelverloop: Het spel vindt plaats in een mooi en aangename spelruimte waar 12 mini escaperooms zijn opgesteld, elk in de vorm van een aparte box. Elk team begint aan een andere box, en het doel is om de puzzels en uitdagingen in de box op te lossen en de speljeton te bemachtigen.
 
• Uitdaging: Wat dit spel extra spannend maakt, is dat geen enkele box dezelfde uitdagingen heeft als de andere. Je rolt als het ware van de ene beleving in de andere. Je zult dus een breed scala aan puzzels, raadsels en mysteries tegenkomen terwijl je van de ene naar de andere box gaat.
 
• Competitie: Escapegame XXL voegt een competitief element toe doordat de teams tegen elkaar strijden. Het team dat de meeste escaperooms oplost, wint de eer van het "grootste aantal opgeloste mini escaperooms."
 
Dit spel is een geweldige manier om samen te werken, je probleemoplossende vaardigheden te testen en plezier te hebben met vrienden of collega's. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en te ontdekken welk team de ultieme escapekampioen wordt? Er is maar één manier om erachter te komen: speel Guesthouse Escapegame XXL!

 

   Zin om de uitdaging aan te gaan? Vul onderstaande gegevens in en wij helpen jullie verder, tot binnenkort!!

Naam *
Voornaam *
Bedrijf (optioneel)
Adres  *
Postcode *
Gemeente *
Email *
Telefoon *
+32
Zoeken
    Aantal personen *
    Wanneer *
    Hoe laat? *
    Prijs: € 30 / persoon